TG Vijesti

DOBRO vam pretežito vedro i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 6 stupnjeva C, ima vjetra, na zemlji  ima snijega, dobro je izvedrilo, ali zaledilo. I sunce se jutros rano probudilo i duvanjski kraj obasjalo, pa će, s odmakom dana, malo i otopliti.

Ugodan vam i blagoslovljen dobro hladni dan, ali vrijeme je hladnoće, napolju je dobro zaledilo, pa je potreban oprez i onima koji hode, i onima koji voze, jer na cestama ima ugaženog snijega, ali i poledice, pa se čuvajte.

Ako ne morate raniti, najbolje je čekati da odjutri jer se sunce nakon nekoliko dana pojavilo, pa je očekivati da malo razledi ulice. Do tada popijete prvu jutarnju kavu s dragim ljudima, a ako ste dobro u zdravlju ne smeta ako ju pijete i sami, barem znate da ste u dobrom društvu, haha.

Ako vam je srce napunjeno ljubavlju, a duša mirom, posvećeni ste i slobodni od svake napasti, jer tko ljubav u srcu nosi ne treba se ničega i nikoga bojati. Samo, ne budite sebično, dijelite ljubav na sve strane, činite dobra djela, pomozite  starijima i nemoćnima i bit ćete zadovoljni i sretni, mi vam to želimo, ali i svima oko vas, svima drugima!

www.tomislavnews.com