TG Vijesti

DOBRO vam pretežito vedro i hladno nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 3 stupnja C, puše lagana bura, nebo nad duvanjskim krajem razmjerno je vedro, sunce se vratilo s odmora, ali, čini se samo na pola radnog vremena.

Ugodna vam i blagoslovljena nedjelja, dan je molitve i odmora, a danas je Četvrta nedjelja došašća i Očići su, vrijeme je pojačanog milosrđa, bliži se vrijeme velike radosti – Božića. A i vrijeme se vani malo promijenilo, podburilo je, a bura je uvijek zdravija od juga, od južine, dosadne i kiše u kasnu jesen, u zadnji tjedan jeseni, Ako ste se dobro naspavali i nakon jučerašnjeg slavlja slatko zaspali, a jutros se još uvijek sanjivi ustali, uz prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili sami nastavite sanjariti, nedjelja je i nikuda ne trebate žuriti.

Malo zavirite u svoju nutrinu, u svoje srce i svoju dušu, preispitajte savjest i ako je tamo sve potaman, sve u redu, a još ako je usklađeno sa tijelom i osjećanjima, vi ste sretni i budite zahvali Bogu na još jednom danu, lijepom daru, koje je jedinstven, nikada se neće ponoviti i imajte to na umu bilo što danas radili. Neka sve bude s empatijom, spremnošću razumjeti i pomoći drugima, dijelite osmijeh i radost pa ćete večer dočekati zadovoljni i sretni!

www.tomislavnews.com