TG Vijesti

DOBRO vam pretežito vedro i tiho jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 3 stupnja C, nema vjetra, a nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, ima bijelih oblaka na istoku, magla je pala po polju i podnožju planina, a sunce se probudilo i svojim oštrim zrakama obasjava prostrano Duvanjsko polje.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan u kojemu smo s obje noge zakoračili u novu godinu, još malo sanjivi od “pjesme i vina”, razbuđujemo se uz jaču jutarnju kavu s dragim osobama. Za mnoge je danas radni dan, a mnogi će krenuti preko granice na odredišta, radna mjesta, gradilišta… u zemlje zapadne Europe, pa svima koji putuju želimo sretno, neka voze polako, ceste su mokre, a ponegdje i skliske jer ima mraza na njima. Vozite polako da stignete prije, priša nikome ne čini dobro!

Vjerujemo da ste u Staroj godini ostavili sve što ne valja, sve nerede i ljudske pakosti, mržnju, oholost, zavist, a da ste srce ispunili ljubavlju, dušu mirom, empatijom, uz zahvalnost Bogu na novom danu, novoj godini u kojima ćete se popraviti i nećete više griješiti, s čvrstom odlukom činiti samo dobra djela, s osmijehom na usnama širiti radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com