TG Vijesti

DOBRO vam pretežito vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 22 stupnja C, puše povjetarac, ali nedovoljno da rastjera sparinu, nebo nad duvanjskim krajem razmjerno je vedro, a to znači kako ima i bijelih oblaka iznad planina. Sunce je uranilo i svoje tople zrake šalje kroz oblake ogrijati Duvanjsko polje.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan na početku novog radnog tjedna, ako se na ovoj vrućini i sparine može ozbiljnije raditi, osim ako imate sreću raditi negdje u debeloj hladovini, a i tu će vas stići ljetna sparina. Ako je suditi po jutrošnjim oblacima mogla bi pasti kiša, što bi bilo poželjno, jer je zemlja ispucala od žeđi, a i poteško se diše, zato Bože, daj kiše.

Ako ste se dobro naspavali pored otvorenog prozora, lijepo sanjali, a probudilo vas sunce kroz prozor i cvrkut ptica s drveća, pa ste bez problema ustali, kavu skuhali, nemate razloga biti neraspoloženi, nego zahvalite Bogu na još jednom darovanom danu u kojemu ćete činiti samo korisne poslove za sebe i sve oko sebe.

Ako sve to radite s ljubavlju u srcu i mirom u duši, dobrim namjerama, puni empatije i uz široki osmijeh i ruke raširene u zagrljaj, na kraju dana bit ćete zadovoljni i radosni, a to je ono što vam želimo i ovim motivirajućim rečenicama svakoga jutra. Uz veliku zahvalnost svim dragim čitateljima i čitateljicama, a ima vas više od 40000 redovitih, pa je naša obveza prema vama velika!

www.tomislavnews.com