TG Vijesti

DOBRO vam pretežito vedro i vjetrovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 17 stupnjeva C, puše vjetar, sunce se sanjivo pojavljuje iznad Vrana, jer su mu bijeli oblaci na putu, ali je nebo iznad duvanjskog kraja uglavnom vedro.

Ugodan vam i blagoslovljen dan, nekako izmiješan, i vedar, i oblačan, i sunčan i vjetrovit, pa ipak lijep, jer je jedinstven i iskoristite ga na najbolji mogući način. Ako ne morate nigdje ići, ako ste na zasluženom odmoru, niste za nekog težeg posla, ljetno čišćenje kuće ste odradili, pa možete uz lagano ispijanje jutarnje kave, osjećajući opojni miris cvijeća, uzeti dobru knjigu i uživati u čitanju, a zašto ne i gledanju omiljene serije.

A vaš i naš portal je uvijek tu, uz vas, pa svako malo ga otvorite vidjeti ima li što novoga u vašem susjedstvu, selu, gradu…mi se trudimo ne zamarati vas politikom, osim iznimno, ona samo opterećuje vašu dušu, a ako niste političar, imate samo štetu od nje, ovakve kakva je kod nas.

Uživajte u lijepom danu, Božjem daru, mislite pozitivno, širite dobre vibracije, ljubite i ljubav će vam biti uzvraćena. Ako i neće, znajte kako se može lijepo živjeti od ljubavi koju dajete, darujete, ne očekujući uzdarje!

www.tomislavnews.com