TG Vijesti

DOBRO vam pretežito vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 5 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, ima i tankih bijelih oblaka na istoku, ali sunce se probudilo i svoje zrake razbacuje po Duvanjskom polju.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, i vedar i oblačan, optimisti će reći pretežito vedar i sunčan, a pesimisti pretežito oblačan, ali tako je to, nije kako jest nego kako tko vidi i percipira. Vjerujemo kako ste se vi dobro naspavali, lijepo sanjali, pijete prvu jutarnju kavu i pretežito ste vedri, nasmijani, dobro raspoloženi. Kada tako započnete dan očekujete da takav bude cijeli, zadovoljstvom ispunjen.

Nadamo se kako ste već isplanirali što raditi danas, kakve vas obveze čekaju i od čega ćete početi, pa što prije krenete, prije ćete posao završiti, a dobar početak jamac je i dobrom kraju, samo ne žurite, polako i temeljito.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, u kojemu ćemo za uzdarje činiti samo dobra djela, spremni pomoći potrebitima, širite radost i dobre vibracije.

www.tomislavnews.com