TG Vijesti

DOBRO vam pretežito vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 4 stupnja C, puše lagani vjetar, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ima malo bijelih oblaka, a sunce je uranilo i svoje tople zrake po Duvanjskom polju razbacalo.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, mnogima dan odmora, a za neke nema neradnog dana, iako bi svatko trebao imati dva dana odmora u tjednu, treba znati i počinuti nakon napornog rada, opustiti se, ljenčariti, uživati u životu. Od rada se živi, ali od pretjeranog rada se obolijeva, zato sve umjereno, jer životna je mudrost naći, znati mjeru svemu, naravno, osim u ljubavi, jer nje nikada previše, a najviše je ima kada se dijeli, znate vi to, ali nije zgorega napomenuti.

Ako ne radite izvan kuće, jutarnju kavu polako ispijajte, nakon toga poradite malo po kući što treba, pa pripremite ručak, a iza toga obvezno krenite u šetnju u prekrasnu prirodu, provjetrite misli, prozračite tijelo i dan će vam biti ispunjen zadovoljstvom.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, čiste savjesti i pozitivnih misli, spremni pomoći drugima, uz zahvalnost Bogu da ste to u mogućnosti u darovanom novom danu, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe.

www.tomislavnews.com