TG Vijesti

DOBRO vam pretežno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 9 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem pretežno je vedro, oma malo bijelih oblaka iznad dragih planina, a sunce je jutros uranilo i po Duvanjskom polju svoje tople zrake razbacalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, Velika je subota, dan bdijenja i molitve, vjere i nade,  iščekivanja. Nadamo se da ste se dobro naspavali i lijepe snove sanjali, pa jutros pijete kavu s dragim osobama, okuplja se obitelj za najveći kršćanski blagdan. Znamo da su domaćice u nekakvoj strci, što ručku, još kolača, voća, domaćini pripravljaju piće, a djece će uraniti i početi bojati uskrsna jaja. Sve je to lijepo ako ste se duhovno pripravili, dušu od grijeha očistili, mržnju iz srca istjerali, nemate zlobe, ljubomore ni prema komu, a spremni ste pomoći svakomu, starim i nemoćnim posebno! To je prava priprema za dočekati Uskrsnuće Spasitelja.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, i ne bojte se, širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com