TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno oblačno i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 2 stupnja C, puše slaba bura, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, ima na istoku malo vedrine, sunce se još ne nazire iza Vran – planine.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, dan odmora, opuštanja, ali za domaćice je uglavnom dan pospremanja po kući, dan kuhanja, ali sve to ne morate ako vam se ne da, kuhanje ne možete odgoditi, ali čišćenje možete pogotovo na ovako tmurnom vremenu. Uz jutarnju kavu nastavite još malo sanjariti, razmišljati o ljepoti života, probuditi lijepe uspomene ako ste sami, a ako ste s dragim osobama tada se šalite, smijite, neka vam dan počne u dobrom raspoloženju pa će vam i dan biti takav, ne dajte nikomu da vas oneraspoloži, ne daj Bože rastuži.

Danas možete odvojiti i malo vremena za čitanje dobre knjige, gledanje omiljene serije ili dokumentarca što niste uspjeli prošlih dana, a najljepše od svega toga je igra s djecom ili unucima, vama je to zadovoljstvo, a oni će najdulje pamtiti vrijeme provedeno s roditeljima ili bakama i djedovima, u njihovom krilu, u zagrljaju, u slušanju lijepih priča. Vrijeme koje provedete s obitelji najbolje je iskorišteno vrijeme!

Sve što danas radili, s kime god se družili, neka bude s ljubavlju, radošću, neka prođe u veselju i dobrom raspoloženju!

www.tomislavnews.com