TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno oblačno i pohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 13 stupnjeva C, puše vjetar pa je pohladno, nebo nad duvanjskim krajem je razmjerno oblačno, a sunce se tek nazire iznad Vrana.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, malo pohladan i oblačan, zato je važno da ste vi vedri, dobro naspavani i da vam je toplo oko srca. Uz prvu jutarnju kavu još malo sanjariti jer je dan sanjiv, a pri kraju tjedna, pa danas malo privodite kraju sve poslove koje ste planirali, ali ne naglite, uvijek ima vremena uraditi dobre stvari, uvijek ima vremena, ako ste u mogućnosti, pomoći potrebitima, nekima je potreban samo osmijeh, topli zagrljaj utješna riječ, običan razgovor, pa na tome ne štedite, a ništa vas ne košta.

Ako se ne razvedri, ne zatopli, ako ne morate na posao izvan kuće, a za radove u vrtu i na polju mokro je, onda raditi ono što vas veseli, čitajte dobro knjigu, gledajte omiljenu seriju ili zanimljiv dokumentarac, neka ovo bude dan u kojemu ćete se sjetiti i sebe i ugoditi svojoj duši, a ne šteteći nikomu i ničemu. S ljubavlju u srcu, mirom u duši i pozitivnim mislila neka vam i ovaj dan bude radostan!

www.tomislavnews.com