TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 18 stupnjeva C, nema vjetra, a nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je bijelim i sivim oblacima, sunce se još proteže iza oblaka.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, kada treba  malo raditi po kući i oko kuće, a onda  vrijeme posvetiti svojoj obitelji ili dragim prijateljima bilo da se okupite na zajedničkom ručku ili u šetnji iza ručka. Važno je posvetiti i koji sat sebi, onome što volite, čitanju dobre knjige, gledanju serije ili dokumentarca ma tv ili se, naprosto, prepustite sanjarenju, maštanju, slušanju cvrkuta ptica s obližnjih grana, ako živite u kući okruženoj drvećem.

Oni koji su u mogućnosti dobro je danas pomoći potrebitima, ne čekati da vas netko zamoli za pomoć, dobre i plemenite osobe prepoznaju nečije potrebe i pomažu im bez “oglašavanja na sva zvona”. Tko daje i pomaže od srca, ne treba mu javno priznanje i zahvala, radost darivanja je veća od radosti primanja, vjerujemo da ste i jedno i drugo osjetili i možete ovo potvrditi.

S ljubavlju u srcu i mirom u duši dijelite radost i dobre vibracije svima i svuda oko sebe, a pozitivne misli možete uputiti i u daljinu.

www.tomislavnews.com