TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 21 stupanj C, nema vjetra, a nebo nad duvanjskim krajem razmjerno je oblačno, pa je i sunce nekako muklo, naziru se njegove zrake iza oblaka.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, subota, dan kada bi trebalo malo predahnuti i raditi smo ono što ne može čekati idući tjedan, raditi ono što volite, što vam čini zadovoljstvo, a vjerujemo kako je to prije svega druženje s članovima obitelji, prijateljima koji ovih dana pristižu sa svih strana na odmor u zavičaj. Ako vam, pak, ne odgovara ljetna gužva, povucite se u osamu, negdje u hladovinu, u skrovito mjesto i uz pjesmu ptica čitajte dobru knjigu, ili, naprosto, meditirajte, gledajte u nebo i pratite kako bijeli oblaci plove po njemu, a mašti pustite na volju. To može djelovati opuštajuće i vratiti energiju u umorno tijelo.

I ne dajte se, u ovim ljetnim mjesecima, iscrpljivati u kuhanju, ispunjavanju želja svima koji vas posjećuju (izuzimamo obitelj), jer oni su na odmoru i žele da im svi ugađaju, (a tko to ne želi?), ali vi ne morati biti uslužni robot, odnosno robovati navikama ugađati drugima, a spadati s nogu. Mislite i na sebe, barem subota neka bude vaš dan odmora, a ako ne možete drukčije, s dragim osobama otiđite u prirodu, u gaj, planinu, šumu, tu niste u kući i svi sami sebi neka ugađaju, dugo im i široko. Ne mislite na to kako vas neće pohvaliti kao najbolju domaćicu, kuharicu, djevojku, nevjestu, suprugu…Govorim o ženama, a slično vrijedi i za muškarce!

Sve što činite neka bude s ljubavlju u srcu, dobrim namjerama i osmijehom na usnama!

www.tomislavnews.com