TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno oblačno i vjetrovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 16 stupnjeva C, puše vjetar, nebo nad duvanjskim krajem razmjerno je oblačno, ima pokoji prozor vedrine na sjeveru, a sunce se još sanjivo pojavljuje iznad Vrana.

Ugodan vam i blagoslovljen dan, prvi radni u tjednu, ljeto je, ali iza kiša puše vjetar pa je pohladno za ovo doba godine, ali za duvanjski kraj ništa neobično, jer ovdje znaju reći : “Gospa miti, snigom priti”. Ako ste se dobro naspavali i osjećate se odmorni, čili, orni za rad nakon vikenda, onda nakon jutarnje kave prionite planiranom poslu, ali bez žurbe, bolje je uraditi jednom polako i temeljito, nego ponavljati, ispravljati deset puta, a kod brze rađe tako često biva.

Danas, ako imate vremena, prošetajte do gradske tržnice, polako se pripremajte za jesen, za hladnije dane, vrijeme je misliti o zimnici, pa možda u vrtu nemate sve što ste planirali spremiti na police. Vjerujemo kako ste već nabavili drva ili pelet za ogrjev, to je važno, oni koji imaju djecu koja će ići u školu vrijeme je nabaviti im bilježnice, školski pribor, a u većini županija, hvala Bogu, obećali su osnovcima besplatne knjige, što je uvijek bila velika briga na početku školske godine. Dakle, jedna je briga manje, ali sigurno imate mnogo brige i bez toga, ali s ljubavlju u srcu, mirom u duši i pozitivnim mislima, lakše ćete riješiti mnoge probleme i dan ispuniti zadovoljstvom.

www.tomislavnews.com