TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 7 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je oblacima, ima i  vedrine, a sunce  nazire, moglo bi da sine!

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, božićni blagdan Nevine dječice, podsjećanje na stravičan zločin  u ljudskoj povijesti, zločin nad kojim se zgražamo, ali se u povijesti ponavlja, nažalost!

Ako ste se dobro naspavali i lijepe snove sanjali, odvojite misli od ružnih, stravičnih događanja u povijesti, ali i u suvremenosti, a mislite na lijepe događaje, ako  jutarnju kavu pijete s dragim osobama pričajte o snovima ako su bili lijepi, ako pijete sami sjetite se dragih ljudi, oživite lijepe uspomena…Ako ne žurite na posao izvan kuće, ne pijte kavu na brzinu, nego laganini. Ako pak žurite na posao možda vas i tamo čeka dobro raspoloženo društvu uz kavu, pa tamo nastavite, naravno, ako primate plaću iz proračuna koja ne ovisi o vašem učinku. Ako radite u privatnom sektoru, e tu nema ni čestog, ni dugog ispijanja kave, jer – treba netko i raditi!

Bilo kako bilo, važno je raditi sa zadovoljstvom, s osmijehom i pjesmom na usnama i svaki posao bit će mnogo lakše odraditi.

Uz ljubav u srcu, mir u duši, empatijom za druge, pozitivnim mislima ispunite dan, učinite ga radosnim sebi i drugima!

www.tomislavnews.com