TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 3 stupnja C, nema vjetra, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim i bijelim oblacima, ima po koji prozorčić vedrine, hoće li sunce sinuti ili će na kišu okrenuti, to ćemo znati večeras.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan i svaki njegov trenutak bio vam radosni životni kutak. Uz prvu jutarnju kavu malo rime pri kraju zime…Ako ste se dobro naspavali i lijepo sanjali, zahvalite Bogu na tome daru i budite dobro raspoloženi i ovom danu u kojemu još na zemlji ima snijega, pa bi dobro bilo da okrene na kišu i spere snijeg i umije grad, ulice, putove…

Bez obzira kakve boje bilo nebo ili stanje na zemlji, važno je kako se osjećate u svojoj nutrini, u srcu, u duši, kakve su vam misli. Ako je sve pozitivno, optimistično, empatično, tada imate hrabrosti bez problema suočiti se sa svim izazovima koje vas čekaju tijekom dana, raditi ono što koristi i vama i svima oko vas.

A zakoračiti u novi dan bit će lako ako vam srce ljubav grije, u duši vlada mir, osmijeh vam titra na usnama, spremni ste pomoći drugima, širiti dobre vibracije i imati dobre namjere.

www.tomislavnews.com