TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno oblačno, vjetrovito i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 3 stupnja C, puše jaka bura, hladno je, a nebo nad Duvanjskim polje pretežito je oblačno, nazire se malo vedrine iznad Vrana, ali sunčane zrake se još ne pojavljuju.

Ugodan vam i blagoslovljen dan, podobro hladan, a bura je puhala cijelu noć,  puše i jutros, pa se čini kako je mnogo hladnije nego što se po temperaturi čini. Tijekom noći snijeg je još malo padao pa su krovovi prošarani snijegom.  Komu je Bog dao pa ne mora izlaziti iz kuće, a nije bolestan ni žalostan,  blago njemu, jer je najljepše po ovakvom vremenu ostati u toplom domu i slušati kako bura fijuče.

Dobro je po ovakvom vremenu nazvati susjede ako su sami, a mnogo je, nažalost,  takvih i ne samo u duvanjskom kraju, vidjeti dimi li im iz dimnjaka, upitati treba li im što, pa ako ste u mogućnosti pomozite im, neće vam zaboraviti, a učinit ćete dobro djelo, netko to sve vidi.

Sve što radite, što govorite, pomažete potrebitima,  neka to bude s ljubavlju, dragovoljno, s osmijehom na usnama i na kraju dana radost će ispuniti vašu dušu.

www.tomislavnews.com