TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i dobro hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 9 stupnjeva C, puše slab vjetar, a baš je hladno, nebo nad duvanjskim krajem razmjerno je vedro, ima bijelih oblaka na sjeveru i iznad planina iza koji se teško sunce probija.

Ugodan vam i blagoslovljen  prvi radni dan u tjednu, a dobro je hladan, iako je sinoćnja bura popustila, ali led je ostao, klizavo je po putu, zato ako morati putovati, voziti i hoditi dobro pripazite! Ako ste doma ili ste već na poslu u toploj prostoriji i dobro naspavani i raspoloženi pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama vi ste sigurno lijep san sanjali i evo ostvario vam se!

Budite zato zahvalni Bogu na još jednom darovanom danu u kojemu ćete raditi samo ono što koristi i vama i svima Oko vas, u kojemu ćete činiti dobra djela, pomoći potrebitima, utješiti one utjehe potrebne, a sve to činiti s osmijehom na usnama, pozitivnim namjerama i dobrim vibracijama.

Oboružani ljubavlju u srcu, mirom u duši i empatijom za druge hrabro krenite ostvarivati svoje planove za dana i sanjati lijepe snove za sutra, jer “…nikada ne odustajte od svojih snova”, rekao je netko pametan davno!

www.tomislavnews.com