TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 4 stupnja C, nema vjetra, nebo nad duvanjskim krajem razmjerno je vedro, na obzorju rumeno, jer se  sunce, nakon pet dana, vratilo  s odmora i obasjalo Duvanjsko polje.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, je pohladan, ali jutros ne pada kiša i ugledala se vedrina neba, pravi je jesenski ili kasnojesenski dan jer su dvije trećine jeseni prošle, dan je uoči svetkovine Svete Kate, koja je u duvanjskom kraju poznata po snijegu i ledu. Ali, sve se mijenja, pa već nekoliko godina sveta Kata stiže u cipelama, bez bunde, ne gazi po snijegu, sad je li to zdravije, bolje, ljepše, neka svatko promisli u sebi danas, a već sutra će za kavom bit tema:” E, sićam se Svete Kate, snig do kolina, a treba…”, jutros zato pričajte o lijepi događajima, našalite se sa svojim dragima, smijte se, budite dobro raspoloženi, za posao orni, za druge empatični.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, osmijehom na usnama, pozitivnim mislima i dobrim vibracijama krenite u susret i ovom danu i ne bojte se, hrabre prati sreća, a vi dijelite ljubav i osmijehe oko sebe, oplemenite sve što dotaknete, sve koje sretnete.

www.tomislavnews.com