TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 4 stupnja C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem razmjerno je vedro, rumeno na obzorju, a sunce se nazire iznad Vran-planine.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, za većinu neradni, iako je teško odrediti što je neradni dan, oni koji su naučili radite, a ako su zdravi ne mogu ležati, njima je svaki dan radni, ako ne idu iz kuće na radno mjesto, uvijek se nađe posla u kući, oko kuće za radišne osobe, muškarce ili žene. Kako nam je Bog dao noge da hodamo, tako nam je stvorio i ruke da radimo i um da mislimo kuda hodimo i što radimo, pa neka uzdarje bude hoditi pravim putom, koji ne mora biti pravac, raditi korisne stvari i za sebe i za sve oko sebe, a misliti pozitivno, uvijek imati dobre namjere. Pomoći potrebitima koliko ste u mogućnosti, utješite one utjehe potrebne, a činiti to ne očekujući nikakvu nagradu ni zahvalu, jer, vjerujte, one će stići kada vam budu najpotrebnije, ne nužno od onih kojima ste vi pomogli, ima tisuće drugih putova i načina.

Ako sve to radite s ljubavlju u srcu, mirom u duši, čiste savjesti i plemenitih namjera, osmijehom na usnama i sjajem u očima dan će biti radostan i vama i svima i svemu oko vas, učinit ćete život ljepšim!

www.tomislavnews.com