TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 1 stupanj C, puše lagani vjetar, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ima oblaka na sjeveru, a sunce je jutros uranilo i svoje oštre zrake po Duvanjskom polju razbacalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, i petak i 13-ti, ali vjerujemo da niste praznovjerni i kako vam to ništa ne znači, ne razmišljate o tome, nego ste i jutros ustali iz postelje dobro naspavani i raspoloženi i još pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama, u toplom domu ili na poslu koji vam puno znači, koji vam odgovara i vi ste spremni odgovoriti na sve poslovne izazove, riješiti sve poslovne probleme. Preduvjet tomu je da ste i u srcu, u duši, privatno, u obitelji zadovoljni. Shvatili ste kako i od vas samih mnogo toga ovisi, ako želite biti u miru sa svima znajte kako prije svega trebate biti u miru sa samim sobom i s Bogom, pa će sve oko vas doći na svoje mjesto, biti u redu.

Treba se truditi svakoga dana održati lijepa osjećanja i prenositi ih na druge, onima pomoći potrebitima, bolesnima, starima, nemoćnima pomagati koliko ste u mogućnosti, a svi možemo uputiti lijepo riječ, upitati druge kako su, stisnuti im ruku ili ih primiti u zagrljaj, uputiti im osmijeh nade, nekada i nekima je to mnogo potrebnije od neke materijalne pomoći, jer davno pametni narod reče :”Nije sva hrana u kruhu”, pa ako pravilno interpretirate ovu narodnu onda znate kako i ljubav u srcu, mir u duši, pozitivne misli i dobre vibracije vrijede kao i hrana, e da bismo bili radosni i sretni!

www.tomislavnews.com