TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 8 stupnjeva C, puše bura, a prehladno je, sve je zaledilo, a dobrano je jutros izvedrilo, ima malo oblaka na istoku pa se sunčane zrake teško probijaju do Duvanjskog polja.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan studeni, minusi nikako popustiti i prići u pozitivu, zato ako ste se dobro naspavali i lijepo sanjali, pa na noge lagane skočili, vatru naložili i u toploj sobi ili na radnom mjestu pijete prvu jutarnju kavu, vi ste u pozitivi i ne mislite na studenu zimu duvanjsku, nije to ništa neobično ni neočekivano. Uskoro će sve biti prošla zima i lanjski snijeg.

Ma koliko bilo snježno i hladno, priroda se uvijek pobrine iznenaditi nas, zadiviti svojom ljepotom, pa uskoro tu ljepotu objavljujemo na našem portalu. Ono što može nebeski umjetnik stvoriti ne može ni jedan zemaljski umjetnik.  Dok stavljamo galeriju ledene ljepote na Buškom jezeru, vi se još malo krijte i završite s pijenjem kave, pa malo nazovite telefonski susjede, stare, nemoćne, upitajte treba li im kakva pomoć na ovoj hladnoći, ako ste u mogućnosti pomozite, jer uvijek je sretnija ruka koja daje od one koja pomoć  prima.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom, osmijehom na usnama i pozitivnim mislima, sjajem u očima, širite radost i toplinu svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com