TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i maglovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 12 stupnjeva C, nema vjetra, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ima magle po polju i podnožju planina, sunce izviruje iza Vrana, pa će uskoro i magla odmagliti.

Ugodan vam i blagoslovljen dan pri kraju radnog tjedna i mjeseca listopada. Noć je bila ugodna za spavanje, pa vjerujemo kako ste je u tu svrhu iskoristili, iako mnogi često razmišljaju (pa i autorica ovih redaka!) kako je prespavano vrijeme izgubljeno vrijeme, jer – što smo sve mogli uraditi, koliko dobrih djela učiniti u osam, a neki i više, sati da nismo spavali. I kada se čovjeku broje godine života trebalo bi odbiti jednu trećinu, vrijeme u kojemu nismo bili budni. Reći ćete, lako je to napisati, ali kada te san svrne malo tko će mu odoljeti, zato se i kaže kako je san slađi od meda!

Ne samo da je noć bila za dobar san nego je i jutro sanjivo pa malo pametujemo između sna i jave. A vi, posebice ako se spremate na posao i sjedate u vozilo, trgnite se, ne sanjariti, budite potpuno budni i oprezni, jer u rano maglovito jesensko jutro smanjena je vidljivost. A na fotografiji uz naslov možete vidjeti kako izgleda jesensko jutro na rječici Ričini koja teče ispod dragih sela na Duvanjskom polju.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši i čistom savješću, a čineći dobra djela, neka vam prođe i ovaj dan- veliki Božji dar!

www.tomislavnews.com