TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i sparno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 20 stupnjeva C, tiho je i sparno, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, ali je nekako magličasto, sunce je uranilo i još se pomalo skriva iza maglovitog vela.

Ugodan vam i blagoslovljen dan uoči vikenda i već je posljednja trećina mjeseca srpnja, koji je i sunčan i sparan, a prije dva dana bijaše i olujna noć. Jest i klima i vrijeme se promijenili, navike i običaji, promijenila se i kultura, a promijenili se i ljudi, sve ide s vremenom, nešto dolazi i s nevremenom, zato se trebamo prilagođavati, što prije to bolje, posebice na ono na što malo ja ni malo možemo utjecati.

Ono na što možemo utjecati i što je do nas, to trebamo učiniti korisnijim i boljim, počevši od svoje nutrine, od svog srca, ponašanja, kulture, spremnosti pomoći potrebitima, činiti dobra djela. Na tom području možemo mnogo učiniti, naravno dobroga, i još boljega,  pa će nam manje smetati i klima i (ne)vrijeme. Koliko je moguće izbjegavajte zločeste i ljudi negativnih misli, malodušne, jer dok postoji vjera, postoji i nada u bolje sutra i ljepši svijet, dajmo svoj obol tomu, svi pomalo i bit će mnogo.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši i osmijehom na usnama hrabro krenimo u susret novom danu – najljepšem Božjem daru i učinimo ga sretnim i sebi i drugima!

www.tomislavnews.com