TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 12 stupnjeva C, puše lagani vjetar, nebo nad duvanjskim krajem nakon pet dana, razvedrilo se, iako i jutros ima bijelih oblaka na istoku iza kojih se pojavljuje sanjivo sunce.

Ugodan vam i blagoslovljen dan i svaki njegov sat, a ako vas je jutros probudilo sunce na prozoru i opojni cvrkut ptica, onda ste se napunilo pozitivnom energijom i prije ustajanja, pa vam nije bilo teško uz prvi kavu biti dobro raspoloženi i puni optimizma pozdraviti sunce, pozdraviti rascvjetalu i mirisnu prirodu, zdravu i lijepu kakvu nam Bog dane, zato vas molimo ne nagrđujte je, ne trujte je, ne zagađujte, jer se priroda, ma kako dobra bila, zna osvetiti, uzvratiti istom mjerom.

Unosite radost u život, širite ljubav i osmijehe, zagrljaje i dobre vibracije svuda oko sebe, to mnogo vrijedi, a ništa ne košta! Ako ste u mogućnosti i na druge načine pomozite potrebitima, oni koji daruju pomoć potrebnima uvijek su sretniji od onih koji tu pomoć primaju, zato ne dižite na sva zvona svoja dobra djela, nitko nije sebe uzvisio omalovažavajući druge, niti se riješio svojih grijeha nabrajajući tuđe. Svatko nosi svoju radost, svoje milosrđe, svoja dobra djela u srcu, drugima počesto nevidljive, ali zato više vrijede, jer netko uvijek zna i vidi!

www.tomislavnews.com