TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 22 stupnja, tiho je i sparno, unatoč jučerašnjoj kiši, doduše kratko je trajala, pa i nije zemlju natopila. Nebo iznad duvanjskog kraja je uglavnom vedro, ali ima i oblaka iznad Vrana, pa se sunce još jasno je vidi.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, svetog Petra i Pavla spomendan, a u Mesihovini proslava, tamo uvijek bude lijepo u predzadnjem danu mjeseca lipnja. Vaše jutro neka bude obojeno svijetlim bojama: crvenim kao krv koja žubori našim venama, bijelim kao razigranim ljetnim oblacima na plavom nebu iznad Tomislavgrada, žutim kao ruže što mirišu u rano jutro, ljubičastim i ružičastim kako cvijet orhideje, zelenim kao polje Duvanjsko u proljeće…

Neka vam ovaj dan bude i mirisan, a srce ljubavlju napunjeno, pa sve to širite na sve oko sebe, uz osmijeh i pozitive misli uljepšajte ovaj svijet koji sve više izmiče kontroli zdravlja, mira i ljepote. Nastojte ga barem za trunak popraviti i radosnim učiniti, pa kad bi većina širila pozitivne, dobre vibracije učinak ne bi izostao, potrudite se koliko je u vašoj moći!

www.tomislavnews.com