TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 20 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem razmjerno je vedro, što znači da ima ponegdje na plavome nebu i bjeličastih oblaka, sunce je već poslalo svoje tople, još uvijek sanjive zrake na Duvanjsko polje.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, nakon tri četiri dana odmora, uglavnom feštanja, ustvari, mnogima je evo već pola mjeseca u duvanjskom kraju vedro i veselo, a neki nisu stigla na sva slavlja, svadbe, rođendan, dane sela i turnire, jer nemaju moć bilokacije – biti u isto vrijeme na dva različita mjesta.

Zato ste jutros , vjerojatno, pospani, malo umorni, ali prošla je glavnina i fešta i odmora, pa treba sada malo i raditi, ali ne prenagliti, ovaj tjedan je zagrijavanje. Na miru popijte prvu jutarnju kavu, još uvijek možete na terasi, na balkonu, kod otvorenog prozora, uz miris cvijeća i pjevanje ptica iz krošnje drveća, još ako imate sreću pa se čuje žubor potoka…

Ne zaboravite i danas malo u šetnju, zdravo je i za dušu i za tijelo, a s ljubavlju u srcu i mirom u duši, dobrim namjerama i vibracijama, potrudite se i ovaj dan sebi i drugima učiniti čaroban, po radosti nezaboravan!

www.tomislavnews.com