TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 20 stupnjeva C, nema vjetra, nebo nad duvanjskim krajem razmjerno je vedro, ima i bijelih oblaka, ali sunce je uranilo i svojim toplim zrakama tjera oblake.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, danas malo predahnite, polako pijete s dragim osobama prvu jutarnju kavu, nema žurbe, laganini…Ako ste jučer, uglavnom, završili poslove planirane za ovaj tjedan, današnji dan posvetite sebi i svojoj obitelji, radite ono što volite, što vam čini zadovoljstvo. Nema mnogo ljudi koji egzistenciju svojoj obitelji i sebi mogu osigurati radeći ono što vole, a takvi su uistinu sretni.

Zato bi svatko trebao odvojiti barem jedan dan u tjednu raditi bez onoga “trebam i moram”, biti opušten, čitati dobru knjigu, gledati omiljenu seriju ili dokumentarac, otići na utakmicu, u kino ili, što je najjednostavnije, krenuti u šetnju u prirodu, u društvu dobrih prijatelja ili sami, sjesti na proplanak, gledati na čudesno lijepu prirodu koju nam Bog darova, osjetiti miris planinskog cvijeća, šumskih plodova u zrenju, oživjeti lijepa sjećanja  i pustiti mašti na volju.

Vjerujte to pomaže obnoviti snagu, elan, optimizam, radost života, a sve to će biti lakše i ljepše uz ljubav u srcu, mir u duši i pozitivne misli!

www.tomislavnews.com