TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 19 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem razmjerno je vedro, ima malo sivih oblaka na istoku, iznad dragih planina i bjeličastih na sjeveru, ali i sunce je uranilo pa je očekivati kako će oblake rastjerati.

Ugodan vam i blagoslovljen dan pri kraju mjeseca kolovoza, koji bijaše i vedar i oblačan, topao i pohladan, i kišan i beskišan, svega je tu bilo, kao i u životu, nije svaki dan radostan, a vi nastojte učiniti ih što više korisnim i ljepšim, što će vam uspjeti ako ste od ranog jutra dobro raspoloženi i ne bojite se izazova, prepreka koje svaki dan sa sobom nosi. Ako ste empatični, napunjeni radnom i pozitivnom energijom, ako ste spremni djelovati pozitivno, raditi korisno i za sebe i za sve oko sebe, spremni ste pomoći onima kojima je pomoć potrebna, bolesnima i nemoćnima posebno, na kraju dana osjetit ćete zadovoljstvo u duši.

I ne osvrćite se mnogo na primjedbe negativnih i zavidnih osoba, jer ima i takvih, nadamo se ne i u vašoj blizini, koji su nezadovoljni svim i svačim, nezadovoljni životom, a ne žele se mijenjati, očekuju da se njima drugi prilagođavaju. Takvi ne vole (da ne kažemo mrze) cijeli svijet do podne, a od podne ne vole ni sami sebe. Klonite se takvih ljudi i ne dopustite da svoju mrzovolju, malodušje prenose i na vas.

S osmijehom na usnama, sjajem u očima, ljubavlju u srcu i mirom u duši, vi ste mirni i posvećeni i što god radili bit će na radost i vama i svima i svemu oko vas!

www.tomislavnews.com