TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 17 stupnjeva C, nema vjetra, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, ponegdje na plavom nebu ima paučinasto bijelih oblaka, posebice iznad Vrana, pa se sunčeve zrake tek naziru kroz oblake,

Ugodan vam i blagoslovljen novi dan – najljepši Božji dar, pa zahvalite uzdarjem: budite raspoloženi, nasmijani, činite dobra djela, pomozite potrebitima, utješite one utjehe potrebne. Krajem tjedna meteorolozi najavljuju promjenu vremena, dakle kišovito i hladnije, pa ako još niste pobrali ljetinu danas je pravo vrijeme za to.

A jeste li nabavili drva, ogrjev za zimu, krajnje je vrijeme jer su rijetke bile duvanjske jeseni bez paljenja vatre, bez grijanja domova, a jesen već polako stiže, a vi drva nabavljajte što prije. Ma, znamo da do vas nije, pa je ovo poruka onima koji se o tomu trebaju brinuti, jer su umirovljenici i oni slabijeg zdravalja već zabrinuti, drva davno uplatili, a drva nemaju?

Vjerujemo da neće ni jedan dom, ni jedna osoba zimu morati provesti u hladnoj prostoriji, ne bi bilo normalno pored ovolike šume koja nas okružuje, iako su čudna neka vremena, pa je i ono što nam se čini nemoguće ponekad moguće, jer strah rijetko vara, a nada redovito!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, a spremni sve to podijeliti s drugima, ne bojte se, hrabro krenite u susret današnjim izazovima i večer dočekajte zadovoljni i sretni.

www.tomislavnews.com