TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 13 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem više je vedro nego oblačno, a sunce na kratko grane iza Vrana, pa se skrije pod bijele oblake.

Ugodan vam i blagoslovljen još jedan dan – od Boga darovan, pa neka uzdarje bude u činjenju dobrih dijela, u zahvalnosti za sve dobro što imamo, u pomaganju onima koji su pomoći potrebiti, u riječima utjehe onima koji su bolesti, tužni, jer je nekima nekada potreban samo topao ljudski razgovor da im vrati osmijeh na usne. To vas ništa ne košta osim vremena, a danas mnogi trče, vrijeme im izmiče, bježi, mnogima su minuti dragocjeni,  pa se zavaravaju kako će sve stići što planiraju, neće! Jer uvijek ima još nešto uraditi iza toga.

Ne planirajte mimo svojih mogućnosti, lijepo je sanjati, ali čvrsto stojeći na zemlji, pa biti sretan kada se neki od snova, od želja, od planova ispune, ne očekujete svi i odjednom. Ne trčite, malo uživajte u onome što imate, zastanite, uživajte u ljepoti prirode, u ljepoti pogleda na draga mjesta, polje, planine…Uživajte u razgovoru, u smijehu, u pjesmi s dragim osobama, a sve to činite s ljubavlju u srcu, mirom u duši i pozitivnim mislima, sjaju u očima i osmijehu na usnama, neka vam život bude zdrav i  lijep!

www.tomislavnews.com