TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 11 stupnjeva C, puše povjetarac, a nebo nad duvanjskim krajem  je nekako šarovito, ima i vedrine i oblaka, a sunce se pojavljuje iza bijelih oblaka, pa je očekivati da će, barem do podne, obasjati Duvanjsko polje.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, bez obzira kakvo vrijeme bilo vi budite vedri i raspoloženi što je preduvjet radosnog i uspješnog dana. Vjerujemo da ste se dobro naspavali i lijepe snove sanjali, pa pijete kavu i još malo sanjarite uz otvoren prozor i uz cvrkut ptica, ali nemojte pretjerati sa sanjarenjem i ljenčarenjem, ako ste mladi i u radnoj snazi prionite poslu. Najteže je početi, a onda posao ide k’o od šale, k’o podmazano, samo ne brzajte, brza rađa najčešće nije dobro odrađen posao pa ga treba ponavljati, ispravljati, izgubit ćete više vremena, snage i živaca  nego dok ste prvi put radili. Zato polako i temeljito, da ne morate ponavljati.

Ako sve raditi s ljubavlju u srcu, mirom u duši, razumijevanjem za druge i spremni ste pomoći s osmijehom na usnama, rukama raširenim u zagrljaj prema ljudima i prirodi, ne očekujući uzdarje, dan će vam biti uspješan i večer ćete dočekati zadovoljni i radosni.

www.tomislavnews.com