TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 20 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem je pretežito vedro, ali ima i magličastih oblaka koji plove po plavom nebu, a sunce je uranilo i obasjava duvanjski kraj.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, svetkovina je svetoga Ilije Proroka, koji se, od svih svetaca, na najviše mjesta, u najviše crkava slavi u Duvanjskom dekanatu, a i okolici. U osvit zore kiša je u Tomislavgradu dobro padala, ali, srećom, nije puhao jak vjetar, jer su mnogi strahovali od ponavljanje prethodne večeri. Jutros je malo svježije jer je kiša oprala ulice, umile travke i svaki cvijet, pa je nekako ljepši pogled na Božje davanje, na prirodu na svijet.

Iako su mnogi noćas patili od nesanice, što zbog sparine, što zbog straha od nevremena, ipak vjerujemo da ste poslije kiše “otkinuli” dva tri sata što je dovoljno za dobro raspoloženje uz jutarnju kavu s dragim osobama, a nakon toga poći  na posao ili se uputiti negdje na slavljenje svete mise ilindanske.

Sve što budete danas radili, kuda god hodili, neka bude s ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom i osmijehom na usnama širite radost na svakoga i sve oko sebe!

www.tomislavnews.com