TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 20 stupnjeva C, tiho je i sparno, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ali ima i magličastih oblaka kroz koje se probijaju sunčane zrake iznad Vrana.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, sudeći po sparnom jutro teško je i bilo što drugo raditi, a nakon sinoćnjih neobičnih oblaka, sivih i tamnih, grmljavine, preko noći je svega toga nestalo, nije ni kiša pala, samo je sparina ostala.

Ako ste se dobro naspavali, a pored otvorenog prozora, vjerujemo da ste lijepo sanjali i jutros uranili i kavu pijete s dragim ljudima, dobro raspoloženi jer je noć bila tiša i ljepša nego ste očekivala, kada je o vremenskim prilikama riječ.

Zato danas zahvalite Bogu da je strašno nevrijeme i snažna oluja zaobišli naš kraj,  što mnoge nije ovih dana u bližem i daljem okruženju. Bože, pomozi ljudima u nevolji, utješi one koji su u nevremenu izgubili svoje bližnje,  one koji su ostali bez svojih domova, bez imovine…

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, suosjećanjem za druge, posebno bolesne i nemoćne, spremnošću pomoći svima, s osmijehom na usnama dijelite dobre vibracije i učinite i ovaj dan dobrim, boljim, najboljim sebi i svima i svemu oko sebe!

www.tomislavnews.com/Foto: Ivan Baković Iko:  Duvanjsko polje u ranim jutarnjim satima