TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 21 stupanj C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem razmjerno je vedro, što znači kako na nebu iznad Duvanjskog polja ima i oblaka, onih magličastih kroz koje probijaju sunčane zrake.

Ugodan vam i blagoslovljen prvi radni dan u tjednu pri kraju vrućeg mjeseca kolovoza koji ove godine opravda svoje ime visokim temperaturama i beskišnim danima. Meteorolozi najavljuju danas promjenu vremena, kišu i zahlađenje, što bi bilo dobro, ali bez jakog vjetra i oluje neka bude. Ali, kakvo god bude treba se tomu prilagoditi, ako na vremenske prilike ne možemo utjecati, nego se s njima pomiriti.

Znamo da je mnogima završio ljetni godišnji odmor, jutros su stigli ili stižu na svoja radna mjesta, u domovini ili tuđini, pa napunjeni radnom energijom, danas se treba polako zagrijavati, a onda će sve krenuti uobičajeno, rutinski. Nemojte samo i posao i život svesti na rutinu, budite inovativni, uvijek unosite svježinu, unosite novine, neka vam ne bude dosadno.

S ljubavlju u srcu i mirom u duši, empatijom za druge, s osmijehom na usnama širite radost i vedrinu svuda oko sebe i dan će vam biti ispunjen zadovoljstvom i srećom, ako je dijelite s drugima to većom.

www.tomislavnews.com