TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 14 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ima na istoku, na putu sunčevim zrakama, malo oblaka, ali s jutrenjem će nestati.

Ugodan vam i blagoslovljen prvi radni dan u tjednu, prije kojega je bio lijep vikend u kojemu se moglo boraviti u prirodi, šetati po selu, gradu, gaju, planinama…upijati toplinu i svjetlost i pohranjivati ih za kišne dane koji su pred nama, jer je jesen pred vratima.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali i već pijete kavu doma ili na radnom mjestu, okruženi dragim osobama i razmišljate od čega danas krenuti, što prvo uraditi. Ne razmišljajte puno, počnite od lakšeg dok se ne zagrijete, a onda-dug je dan pred vama, sve stignete, ako nešto ostane i za sutra, ma nema u Boga kasne, zato laganini…

Ako se po jutru dan poznaje i danas bi mogao biti lijep dana, a u vedrom danu sve je vedrije: i pogled, i duše, i srce, i ulice, i grad, i selo, i polje…i ljudi.

A s ljubavlju u srcu i mirom u duši, pozitivnim mislima i dobrim željama svima, empatijom, krenite i danas hrabro u susret novom danu-lijepom Božjem daru i širite radost svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com