TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i vjetrovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 11 stupnjeva C, puše vjetar, pohladno je, nebo nad duvanjskim krajem u osvit zore bilo je rumeno iznad planina, a kad sunce grane očekivati je vedar dan.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan – Božji dar, pa ga iskoristite najbolje što znate i umijete, a da bude na boljitak i vama, svima i svemu oko vas. Ako mislite da ćete biti sretni sa zgrtanjem novca i gomilanjem  materijalnog bogatstva, odbacite tu misao, jer nećete. Gramzivost i sebičnost su loše osobine, bogatstvo je u širokom srcu i dobroj duši, a radost u dijeljenu s onima koji nemaju, u pomoći onima koji su potrebni pomoći, tješenju onih kojima je utjeha potrebna.

Znajte kako je uvijek sretnija ruka koja daje, koja dijeli, koja pomože, od ruke koja pomoć prima, ali Bog nas je stvorio različite, nikada svi nećemo biti jednaki, svaka osoba je jedinstvena, svaka je svijet za sebe i ako ste među onima koji su sposobniji, znaniji, imućniji, ne škrtarite u dijeljenju onima koji te sposobnosti i dar nemaju, koji su stari i nemoćni, koji su bolesni,.. Imaju zato zahvalnost, osmijeh na usnama i sjaj u očima, molitvu za dobročinitelje, a to nije malo.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i dobrim namjerama učinite ovaj dan i ovaj svijet radosnijim i sebi i drugima!

www.tomislavnews.com