TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i vjetrovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 8 stupnjeva C, puše vjetar pa se čini hladnije, nebo nad duvanjskim krajem je razmjeno vedro, ima i oblaka i vedrine, sunce se nazire iza drage planine, pa kada sine nestat će oblaka iznad Duvanjskog polja.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, većinom vedar, ali veliko je nebo iznad Tomislavgrada, pa ima i oblaka, a visoko je da bi ljudska ruka mogla ih skupljati ili otjerati iznad grada i hvala Bogu da je tako, teško je i zamisliti što bi ljudi, a da im je moguće, uradili od nebeskog svoda. Zato ne trošite energiju, ne brinite kakvo će biti nebo iznad vas, kakvo će biti vrijeme, jer vi tu ne odlučujete, ima netko tko o tome brine, a vaše je samo da se prilagođavate.

Iako nije baš toplo za ovo doba godine, ugodno je za šetnju, pa nakon jutarnje kave, a ako nemate pričnijeg posla i obveza, kreniti po gradu, po selu, cvjetno je i mirisno na svakom koraku, upijajte prekrasne boje cvijeća po livadama i pogled će vam sjati blagošću i vedrinom, a duša se napojiti milinom. Slušajte cvrkut ptica u krošnjama propupalog drveća i radost pjesme će vam unijeti radost u srce koju nastojte zadržati, a vjetar neka vam donese mirise cvijeća i proljeća, kako bi vaša radost bila veća.

I sve to možete osjetiti, doživjeti, ako vam je srce puno ljubavi, duša mira, ako imate razumijevanja za druge i spremni ste pomoći bez oklijevanja, a sve to činite s dobrim namjerama i osmijehom na usnama!

www.tomislavnews.com