TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i vjetrovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 11 stupnjeva C, puše vjetar umjerene jačine pa se čini hladnije, nebo nad duvanjskim krajem razmjerno je vedro, što znači da ima i sivih oblaka, a sunce je uranilo, ali još se probija kroz oblake i nije ugrijalo polje Duvanjsko.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan pri kraju radnoga tjedna, pa polako završavajte planirane poslove i privodite kraju obveze, iako, dok god je čovjek živ posla, obveza i briga neće nestati, a malo toga će se i samo od sebe uraditi, obveze nestati. Briga će uvijek biti, ali nastojte se brinuti što manje, a radovati životu što više. E, kada bi se moglo jedan dan sjesti i “odbrinuti” za cijeli tjedan, a onda biti bezbrižan i bez velikog opterećenja raditi, živjeti. Možda ova čuda tehnologije jednoga dana i to izmisle?

Do tada, nama se brinuti i svoje brige sa sobom nositi, a najčešće se “bezveze” brinemo, uvijek bude bolje nego što očekujemo ako smo optimistični, ako vjerujemo i nadamo se dobru, uvijek ima netko tko nas nekako “odbrine”, ugodno iznenadi.

Iznenađujte i vi drage osobe ugodno i ne brinite, dobro će vam se dobrim vratiti, ne mora odmah, ali uvijek dođe vrijeme kada se zapitate čime ste to dobro, tu ljubav zaslužili. Netko to sve pamti i traži najbolji trenutak da vam vrati “čudni su putovi Gospodnji”!

Zato, s ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i dobrim namjerama činiti dobro, a osmijehom na usnama širite radost na sve oko sebe!

www.tomislavnews.com