TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 7 stupnjeva C, puše lagani vjetar, nebo nad duvanjskim krajem razmjerno je vedro što znači da ima i vedrine i sivih i bijelih oblaka, kroz koje se nazire sunce.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, spomendan svetoga Marka, kada bi trebalo biti toplije, jer se u duvanjskom kraju kaže: “…a na svetog Marka vadi ruke vanka (iz njedara)”. Još je malo pohladno , treba još koji da se poslije zime zemlja ugrije.

Vjerujemo kako ste se dobro naspavali, da ste lijepe snove snili i uz prvu jutarnju kavu razmišljate kako ih ostvariti. Važno je početi, svaki početak je pola urađenog posla, pa ako znate što vas čeka vi ne čekajte, krenite, ali ne žurite, neće posao pobjeći. Ako krenete na vrijeme nećete nigdje zakasniti, iako vam se može činiti kako uvijek negdje kasnite, niste, to vam se samo čini!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, spremnošću pomoći potrebitima, saslušati ih, razumjeti, ako treba utješiti, a sve to s osmijehom na usnama i rukama raširenim u zagrljaj, učinite korisnim i radosnim ovaj dan sebi i svima i svemu oko sebe!

www.tomislavnews.com