TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 14 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, ima malo magličastih oblaka na istoku, ali sunčane zrake već ih razgone kako bi tople stigle ugrijati Duvanjsko polje.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, pretežito vedar i topao, a cvijeća ima posvuda, ruža posebno, pa se opojni miris širi na sve strane u kasnoljetne dane. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepe snove sanjali, malo još budni sanjali pod toplim pokrivačima, a noć je bila baš ugodna za spavanje. Sunce vam je pokucalo na prozor i skočili ste iz postelje, znajući da vas čeka danas mnogo posla, mnogo obveza, ali ne žurite. Popijte kavu s dragim osobama ili sami s lijepim sjećanjima, važno je biti dobro raspoložen, optimističan, pročistiti misli, otjerati malodušje, radovati se svakom novom danu – najljepšem Božjem daru, a za uzdarje činiti dobra djela, pomoći potrebitima, starima i nemoćnima posebice ili ih barem nazvati telefonski, razgovoriti, uputiti riječi utjehe i ohrabrenja, jer nekima će i to uljepšati dan.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim misli, empatijom, ruku raširenih u zagrljaj i s osmijehom na usnama, širite dobre vibracije i radost na sve strane!

www.tomislavnews.com