TG Vijesti

DOBRO vam sunčano i prohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 8 stupnjeva C,  tiho je i prohladno, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, ima malo bijelih oblaka iznad planina, a sunce je uranilo i već Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen dan, pohladan i sunčan, a vjerujemo kako će s odmakom dana biti toplije i ugodnije i kako će se ljeto pri svome kraju odužiti sunčanim danima za one kišne i vjetrovite dane, te da će se moći krenuti u šetnju po dragom gradu, selu, polju planini, važno je biti okružen lijepom i čistom prirodom. Oni koji imaju obvezu biti na poslu, predvečerje je idealno za šetnju, pa darujte sebi, nagradite se barem s jednim satom šetnje.

Znamo i vidimo primiču se izbori i ne dopustite da to budu još jednu, rutinski, kad nećete dugo razmišljati koga izabrati, ne dajte se nagovoriti, zavarati obećanjima koja najčešće budu lažna, slatkorječivošću onih koji će za dobra primanja, koja im slijede ako vas prevare u predizbornoj kampanji “učiniti sve” za vaš bolji život, za boljitak općine, županije, zajednice, jer oni i ne znaju što i kako će učiniti, pa im to sve, znači ništa! Klonite se takvih, a tek onih na listama za koje znate kako su nepošteni, nesposobni, ali, eto, plaćajući i ulizujući se vođama došli su na izborne liste, svjesni da ni oni iz njihove obitelji neće glasovati za njih. Ali važno je biti na listi!

Vrlo važno je ne nasjedati ni obećanja iz predizborne kampanje, čuli ste, a mnogi se i osvjedočili, da se pred izbore i pri udvaranju djevojci najviše laže. Zato, glasujte po svojoj savjesti, ne prodajite svoj glas, jer će vas koštati mnogo više od novca koji dobijete.

Oboružajte se ljubavlju u srcu, mirom u duši, čistom savješću i dobrim namjerama, širite osmijeh i radost kuda god hodili, koga god sretali, što god radili…

www.tomislavnews.com