TG Vijesti

DOBRO vam sunčano i toplo blagdansko jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 18 stupnjeva C, nema vjetra, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, a sunce svoje tople zrake poslalo je u sve kutke rosnog Duvanjskog polja čije travke, čije cvijeće zrcali kao tisuće ogledalca.

Ugodno vam i blagoslovljeno blagdansko jutro, ugodan vam dan za katoličke vjernike blagdan Tijelova. Ako ste se dobro naspavali, ako vas je sunce probudilo kroz prozor, a Ptičji orkestar održao koncert koji odjekuje oko vas i podigao vas na noge, vi ste sretna osoba i neka vam cijeli dan osmijeh ne silazi s usana. Ako imate sreću pa jutros ne morate na posao izvan kuće, ostanite sanjareći malo dulje iz jutarnju kavu, a dan iskoriste provodeći ga s dragim osobama i u onome što volite, molitvi, čitanju, šetnji po poznatim, a dragim putovima: po gradu, selu, gaju, polju ili planinama.

I ako pri tome imate uz sebe drage osobe, dobro društvo, a srce ste napunili ljubavlju, misli su vam pozitivne, dobre vibracije šaljete svuda oko sebe, vaš dan će biti ispunjen radošću i srećom, a ako je podijelite s dugima, to većom!

www.tomislavnews.com