TG Vijesti

DOBRO vam sunčano i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 20 stupnjeva C,  nama vjetra, nebo iznad duvanjskog kraja uglavnom je vedro, ima malih magličastih oblaka na istoku, ali sunce će ih svojim toplim zrakama ubrzo rastjerati.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, vedra i sunčana, mirisna i ranojutarnjim ptičjim koncertom  opijena, zato ako ste se dobro naspavali i poranili piti prvu kavu, budite i vi vedri i dobro raspoloženi, bilo da kavu pijete s dragim osobama ili sami.

Mnogima je, posebice duvanjskim ženama,  sunčana i topla subota u lipnju veliki izazov i ne mogu odoljeti  započeti  s čišćenjem kuće, krečenjem, pranjem tepiha, zavjesa, prozora…ali ne opterećujte se time i ne radite to zbog drugih. Ako vama to čini zadovoljstvo, ako vas to razgibava, usrećuje, tada samo naprijed, udarajte životom, jednoga dana, kada vam ruke onemoćaju,  shvatit ćete kako su vam najljepši trenutci prošli u čišćenju, pranju i znat ćete zašto vas bole ruke, leđa, ramena…ali čovjek, nažalost, najbolje nauči na vlastitim greškama, na svojoj kaži, postane svjestan toga kada je najčešće kasno za mijenjanje.

Zato je najbolje, ako ste u mogućnosti, lijep dan iskoristiti u šetnji dragim ulicama, zdravom prirodom, u dragom društvu, uz pjesmi i smijeh, s ljubavlju u srcu i mirom u duši.

www.tomislavnews.com