TG Vijesti

DOBRO vam sunčano i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 22 stupnja C,  nema vjetra pa je sparno, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, uz malo oblačića kao ukrasa na nebeskom plavetnilu, sunce je uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, ljetna, topla, a danas je toliko lijepih događanja u duvanjskom kraju pa je teško reći ostanite doma s dragim osobama  ili krenite u šetnju, jer vas i sportski, i kulturni događaji zovu, a o svadbama, rođendanima, zarukama…suvišno je govoriti koliko ih je ovih ljetnih mjeseci, a u prvoj polovici kolovoza osobito. Malo jest naporno, ali navikli smo na ljetnu gužvu, ljetna slavlja, svadbe, turnire, a ovo ljeto je posebno nakon dva ljeta, nazovimo tako, ograničenja u druženjima, slavljima.

Sparno je i vruće, nije za težeg fizičkog rada, zato nađite hlada i uživajte, bit će ugodnijih dana za teške rađe. Ako ste ljubitelj mora, rijeka, jezera…dobro je biti na plažama, uređenim ili divljim, slušati žubor vode ili šum valova i prepustite se maštanju.

Što god radili, kuda god hodili, neka to bude na korist i vama i svima i svemu oko vas, a sigurno će biti ako  nosite ljubav u srcu, mir u duši širite dobre vibracije.

www.tomislavnews.com