TG Vijesti

DOBRO vam toplo i oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 16 stupnjeva C, tiho je i toplo, nebo u duvanjskom kraju većinom je prekriveno oblacima, malo vedrine ima na istoku gdje proviruju sunčane zrake.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, topao i oblačan, nema ni ćuva vjetra, utihnulo kao pred kišu? Nadamo se da ste se dobro naspavali, iako je bilo, neobično pri kraju ljeta, dobrano sparno, ali tko je zdrav i nisu ga budila malena djeca, mogao je i spavati i lijepo sanjati. Još je samo četiri/pet dana ljeta, a ljeta (kao i godine) brzo prolaze, za razliku od jeseni koja se nekako razvuče, još ako je kišna.

Na vrijeme ne možemo utjecati pa se najbolje odmah prilagođavati zakonima neba, pravilima prirode i kad dobro razmislite uistinu će biti kako bude, a vi se potrudite dati svoj obol da bolje bude i za vas i za sve ljude. Za početak dana budite dobro raspoloženi, malodušje neka vam ne dolazi blizu duše, neka vas ponese radni elan ili žar ljubavi pa prionite na posao i odradite ga temeljito, da ne morate ponavljati.

Sve što radili, kuda hodili, bit će vam puno lakše sa srcem punim ljubavi, mirne duše i čiste savjesti, zahvalite Bogu na još jednom danu-velikom daru, a za uzdarje širite osmijeh i radost svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com