TG Vijesti

DOBRO vam toplo i vedro, mirisno blagdansko jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 20 stupnjeva C, tiho je, nebo nad Duvanjskim krajem uglavnom je vedro, ima oblačića koji kao ukrasi plove nebeskim svodom, a sunce je uranilo i obasjalo Duvanjsko polje.

Ugodan vam i blagoslovljen dan u kojemu katolički vjernici slave dvije svetkovine: svetog Ivana i Presveto Srce Isusovo, pa nakon jutarnje kave uputite se polagano na hodočašće svetom Ivanu u Roško Polje i na više mjesta, župa u duvanjskom kraju gdje se slavi Presveto Srce Isusovo.

A važno je očistiti svoje srce i dušu od mržnje, od zlobe, od zavisti, oholosti, gramzljivosti, jer ako mržnju u srci nosite, a mislite negativno o sve i svima na ovome svijete, te samodopadno mislite kako ste vi najpametniji, najbolji, kako imate na više prava, a bez pokrića, od drugih, e takvima svi sveci ne mogu pomoću, samo im milostivi Bog, ako se iskreno pokaju, može pomoći, može im grijehe oprostiti, jer “Ne može čovjek sagriješiti koliko Bog može oprostiti”.

Dakle, skrušena srca i punoga ljubavi i mirne duše, s osmijehom na usnama, krenite hrabro u susret današnjem danu, Božjem daru!

www.tomislavnews.com