TG Vijesti

DOBRO vam uglavnom sunčano i prohladno jutro!

Temperatura je 1 stupanj C, nema vjetra, a nebo nad duvanjskim krajem je pretežito vedro, ima zaigranih i razvučenih bijelih oblaka iznad dragih planina, ali sunce je jutros uranilo i pred toplim zrakama oblaci nestaju!

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, četvrta adventska i Očići su, očevi/ćaće “ocinite se”, darujte djeci darove, a može i odraslima, ne skupe darove, nekima je dovoljan samo topli zagrljaj i lijep osmijeh, a to je besplatan dar i svatko ga ima.

Još uvijek ima poledice na zemlji, posebice u rano jutro dok sunce ne otopi led, pa ako planirate danas u šetnju, a je ora, pripazite kuda hodite. Vjerujemo kako će veliki broj vas ipak ostati doma, brinuti se o ručku ili onima koji to rade reći što biste danas rado jeli, ne znate koliko vaše želje pomažu domaćicama koje svaki dan muči isto pitanje: “Što danas za ručak?”

Uživajte u današnjem danu, Božjem daru, budite veseli, zaljubljeni, ljubljeni, raširite ruke u zagrljaj novom danu, suncu, dragim ljudima, podijelite ljubav i radost s njima!

www.tomislavnews.com