TG Vijesti

DOBRO vam umjereno oblačno i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 6 stupnjeva C, tiho je, ali dobrano hladno. Nebo iznad duvanjskog kraja umjereno je oblačno, a sunce se već probudilo i baca svoje oštre zrake na Duvanjsko polje da otopi snijeg i led.

Ugodan vam hladni i snježni dan, vi budite vedri, širokim osmijehom i toplim zagrljajem dočekajte i ovaj dan, dozovite sunce i polako, uz jutarnju kavu, razrađujte današnji plan.

Najbolje je ako ste zdravi, a ne morate izlaziti iz kuće na ovoj hladnoći i poledici, pa uz toplotu iz kamina možete čitati, gledati televiziju i gledati snježnu ljepotu kroz prozor, a sve misleći što danas za ručak.

Znamo da je takvih malo, ali bi se i oni rado mijenjali za neko radno mjesto gdje ima više ljudi, gdje se radi na zajedničkim poslovima, gdje u ugodnom i za rad ornom društvu piju jutarnju kavu, ali teško je sve sastavit, Ako ne možete promijeniti niti utjecati na okolnosti, na okruženje, pomirite se onim što vam je dano i nastojte učiniti boljim i ljepšim ono što je do vas, na što vi možete utjecati i učiniti korisnim.

A sve što nastojite, što radite, što mislite, neka bude s ljubavlju i pozitivno, pa će ubrzo nestati nezadovoljstvo, a pojavit će se vedar osmijeh, što vam želimo!

www.tomislavnews.com