TG Vijesti

DOBRO vam umjereno oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 13 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je oblačno, a sunce se nazire iza tankih sivih oblaka.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, a Međunarodni je dan bioraznolikosti, što je jedan dio i to vrlo važan, zaštite prirode, koju nam je Bog stvorio i darovao, naslijedili smo je od naših predaka, a na nama je očuvati je, njegovati za buduće naraštaje. Istina je kako se svakim danom ta darovana nam priroda devastira, nagrđuje svim i svačim, zagađuje, uništava, ali često smo nemoćni to zaustaviti na globalnoj razini, ali učinimo nešto, barem mali korak u zaštiti prirode, njezinih ljepota, planina, rijeka, polja, šuma…u svojoj blizini i priroda će nam to znati uzvratiti.

Ako ste dobro spavali, lijepo sanjali, prvu jutarnju kavu popili, zahvalite Bogu na novom danu-velikom daru u kojemu ćete biti spremni suočiti se sa svim izazovima, obvezama, problemima i uspješno ih riješiti, pa večer dočekati zadovoljni današnjim danom.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i spremnošću pomoći drugima, s osmijehom na usnama širite radosti i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com