TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je minus 5 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ali ima i bijelih oblaka na plavetnilu, sunce je uranilo i svoje oštre zrake po  Duvanjskom polju razbacalo.

Ugodan vam i blagoslovljen novi dan na početku radnoga, zadnjega  tjedna u mjesecu studenom, koji je jutros baš u skladu s imenom, dobrano hladan, a snijega se već otopio s krovova i drveća, ali ga ima na planinama i na sjenovitim mjestima na zemlji, po dolinicama. Zato su ulice i putovi klizavi, ima mraza, pa je potreban oprez i u vožnji i u hodnji.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, pijete prvu jutarnju kavu dobro raspoloženi, a u razmišljanju što jutros prvo početi raditi. Ne razmišljajte dugo, pokrenite se i počnite, jer se najteže, a osobito nakon vikenda, natjerati na rađu. Što prije počnete prije ćete i završiti, ali ne brzajte, dajte si vremena temeljito odraditi svaki posao, ne zbrzati, pa morati popravljati ili krenuti iz početka. Sve što budete raditi neka bude na dobrobit i vama, i vašoj obitelji i svima oko vas i daleko od vas. Mnogo malih dobrih dijela mogu zavaljati klupko dobrote i učiniti ljepšim ovaj neredni, nepravedni svijet, nastojmo ga učiniti boljim i za život ugodnijim.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom i osmijehom na usnama širimo radost i dobro raspoloženje u novom danu-lijepom Božjem daru!

www.tomislavnews.com